22. 10. 2018

Deníček 26. 9. – 17. 10 2018

Druhý pobyt v Japonsku a s ním i druhý deníček. Tentokrát mi přijde, že jsme to dost vzali letem světem, ale o to víc míst jsme poznali. Tentokrát nás jelo sedm s tím, že ten sedmý se vydal po své ose a na svém vozidle; kole. Tento člověk jest morag a jeho příběh vám přinesu odděleně. Příběh zbylých šesti, tří sličných panen a tří jinochů, jejichž jména vám mohou být povědomá: Zíza, Krista, Bára, Tom 1, Tom 2 a fish, vám přinesu uceleně jako posledně. 

Všechny použité fotografie jsou především od našich dvorních fotografů: Báry, Kristy, Toma 2 a fishe. Zbylí se jen vezli, nebo jim pro jistotu nebyl zapůjčen foťák.

I letos je vyprávění založeno na skutečnosti a napodobovat bych doporučila jen některé pasáže. Pro představu, co bude následovat v deníčku, který bůhví jak dlouho budu psát, jsme přiletěli do Kagošimy, ze které jsme cestovali do Beppu, následně do Fukuoky, Okajamy, Ósaky, Nagana, abychom odletěli z Tokia, Narity. Viděli jsme východ slunce, krokodýly i drsnou opici.

  • 17. 10. 2018 – O smutném odletu aneb jak jsem o tom dni ani nechtěla psát


2 komentáře:

  1. Ahoj Terko,

    opožděně děkuji za první příspěvek a hlavně za upozornění, že si ta vaše banda znovu užívá té úžasné a magické země, jakou Japonsko beze sporu je. ;-) Budu se těšit na další příspěvky.

    OdpovědětVymazat