19. 12. 2021

Přeložila jsem film Gaku


Šimazaki Sanpo (Oguri Šun) je dobrovolný horský záchranář. Lezl po horách po celém světě a dobře zná jejich zrádnost i krásu. Šiina Kumi (Nagasawa Masami) je nová dobrovolná horská záchranářka, která se snaží jít ve stopách svého otce. Pod vedením velitele horské služby Nody Masata (Sasaki Kuranosuke) a Sanpa prochází Kumi přísným výcvikem. Kumi poznává nástrahy své nové práce – neúspěšné mise či dechberoucí sílu samotné matky přírody. Tísňová volání na sebe ovšem nenechají čekat...

 Odkaz na databáze: CSFD, IMDB, MyDramaList.

Titulky ke stažení na titulky nebo na subscene.

Odkazy ke stažení k nalezení na discordu Asijské filmy a seriály a vše kolem nebo hledejte přes releasy, které jsou uvedené na stránkách s titulky. 

Seznam všech mých přeložených věcí můžete najít zde na blogu, na MyDramaList nebo si proklikněte na můj profil na titulkách či na subscene, případně na konci profilu na CSFD.

Abych uvedla na pravou míru termíny ultrahiker a trempař, které ve filmu používám... dlouho jsem na tím přemýšlela, řešila to s kamarádkou, co leze, prolejzala různá fóra, komentáře a nakonec se rozhodla pro tohle na základě podobného ducha v tom, jak se nazývají. My bychom možná Sanpovi říkali třeba horal, ale to prostě úplně nesedí… Nakonec jsem se rozhodla na základě tohoto videa.

1 komentář: