23. 9. 2021

Přeložila jsem film Mačine no owari ni


Makino Satoši je úžasným kytaristou, který má koncerty po celém světě. Po jednom z nich, tentokrát ve své domovině, v Japonsku, se setkává s novinářkou Komine Jóko. Přeletí mezi nimi jiskra, která toho zažehne víc, než by se mohlo zdát. Jenomže Jóko se vrací ke své práci do Francie, nemluvě o tom, že má snoubence…

Odkaz na databáze: CSFD, IMDB, MyDramaList.

Titulky ke stažení na titulky nebo na subscene.

Odkazy ke stažení k nalezení na discordu Asijské filmy a seriály a vše kolem nebo hledejte přes releasy, které jsou uvedené na stránkách s titulky. 

Seznam všech mých přeložených věcí můžete najít zde na blogu, na MyDramaList nebo si proklikněte na můj profil na titulkách či na subscene, případně na konci profilu na CSFD.

Poznámky k překladu: ke konci ho Sanae opravdu oslovuj pane Makino, když odjíždí na koncert.

Když byl Makino ve Španělsku koncertovat, tak se na pódiu setkal s geniálním mladým kytaristou. Toho si zahrál skutečný geniální mladý kytarista Thibaut Garcia (*26. 5. 1994).

Matiné je kulturní a jiná společenská akce konaná dopoledne.

2 komentáře:

  1. Děkuju za překlad, bylo to šílený, bylo to krásný, brečela jsem a na konci se připitoměle usmívala, krásný exteriéry, nádherná muzika a pan Fukujama tu kytaru držel věrohodně, ne-li dobře. Děkuji ještě jednou za skvělý zážitek. Sonmi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo, jsem moc ráda, že se ti to líbilo. :-) Pan Fukujama hraje na obyčejnou kytaru už léta, tak se mu ta zkušenost očividně vyplatila; fakt vypadal jak profík. Tak snad zase najdu něco k překladu, co se bude takhle líbit.

      Vymazat