6. 3. 2018

Čtyři roky od založení

Dneska jsou to na chlup čtyři roky od založení blogu. Když se dívám, co byl můj první přidaný článek, tak si říkám, kam by se měl blog ubírat dál. Není v plánu jakékoliv končení, naopak bych moc ráda přidávala články častěji. To mi bohužel zatím moc nevychází, ale i tak se snažím.

Abych se přiznala, určitě by mi v psaní článků pomohlo, kdybych věděla, co vás baví číst, co byste tu rádi měli. Tím samozřejmě nechci říct, že se to bude točit vysloveně podle vašich přání, přece jen chci psát hlavně věci, co mě baví. Ale kdybych věděla, co baví vás, mohly by se naše zájmy lépe střetávat.

Chcete víc článků o Japonsku? O cestování? O historii? Rádi byste více populárně naučných článků? Nebo sem chodíte jen čerpat inspiraci, na co se kouknout, co si přečíst? Proč sem vlastně chodíte (za což jsem velmi vděčná)?

Každopádně kono jonenkan arigató gozaimašita. Kore karamo jorošiku onegai šimasu.

3 komentáře:

  1. Gratulace k výročí.
    Proč sem chodím? Číst literární i filmové recenze, doporučení na co kouknout, cestovatelské postřehy, prostě co mě zaujme.
    Píšeš s nadhledem a poučeně, toho si vážím.
    Díky a jen tak dál.
    S

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem k štyrom rôčkom! To je pekné výročie (môj blog bdue mať tento rok 5) :D
    Mne sa na tvojom blogu páči všetko, len sa mi tu kvôli blogspote ťažšie komentuje ale ja sa polepším a budem komentovať častejšie :D
    Inak, najviac ma asi zaujali články o cestovaní, o tom ako ste išli, čo ste videli a také tie postrehy. Ale našla som si tu aj veľa dobrých seriálov, čo som skukla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za komentáře, ty vždycky potěší! :-)

    Vidím, že články o cestování zajímají nejvíc, tak to se budu snažit jich napsat víc, ale dřív jak na podzim nové zážitky nepřibudou... ;-)
    Budu se tedy snažit přispívat jako teď, snad ještě více a uvidíme, jak to dopadne.

    OdpovědětVymazat