22. 5. 2017

Moje překlady se Secugaru

Mám svůj seznam přeložených věcí, ale tentokrát jsem začala překládat se Secugaru a domluvily jsme se po úspěšném zdolání jednoho filmu na další spolupráci, takže zde bude celý seznam.

Filmy:

Ansacu kjóšicu: socugjó-hen - Prázdniny jsou u konce a třídě 3. E začíná druhý semestr. Zatímco některé věci se oproti prvnímu semestru změnily, některé zůstaly stejné – například to, že cílem je stále jejich žlutý učitel, kterého musejí zabít do konce školního roku, jinak to se Zemí nedopadne dobře. Tentokrát se žáci dozvědí něco o tom, jak se z jejich učitele stalo monstrum, které dokáže zničit celý svět.





Ore monogatari!! - Góda Takeo je středoškolský student, ačkoliv spíš vypadá jako strejda některého z jeho spolužáků. Přestože je obrovský, silný a umí se tvářit děsivě, má srdce na správném místě a každému pomůže. Jednoho dne tak zachrání středoškolačku Jamato Rinko ze spárů dotěrné a pofidérní existence. Ta se s ním okamžitě sblíží, protože jí Takeo přijde úžasný. Jenomže Takeo v tom nevidí nic víc než to, že s ním Rinko tráví čas jen kvůli jeho nejlepšímu kamarádovi Makotovi, který je vyhlášeným krasavcem.


Žádné komentáře:

Okomentovat