28. 12. 2014

Filmové ukázky ke třem filmům

Japonská kina momentálně brázdí Kuragehime, Majonaka gofun no mae nebo Vancouver no asahi, a zároveň s nimi se tam promítají i ukázky na filmy, které nás teprve čekají. A jaké že to jsou?

Džinujo saraba: kamuroba mura e je film založený na manze od Igaraši Mikioa a zrežírovaný Macuoem Suzukim. Hlavní postava, ztvárněná hercem Macudou Rjóheiem, má fóbii z peněz, vážně se jich bojí, a tak prchá z velkoměsta, aby začal žít na vesnici, ale ani tam to nebude jednoduché, protože, jen si to přiznejme, peníze jsou potřeba všude.

Dále hrají: Nikaidó Fumi, Abe Sadao, Macu Takako, Katagiri Hairi, Nakamura Júko a další.

Na oficiální stránce byl uveřejněný první trailer pro film Jokokuhan založený na stejnojmenné manze od Cucuie Tecuji a zrežírovaný Nakamurou Jošihiroem. Ikuta Tóma hraje muže se jménem Gates, který schovává obličej pod maskou z novin a vede organizace nazvanou Šinbunši. Tato skupiny nahrává na Youtube videa, ve kterých upozorňuje na zločiny, které se ještě nestaly. To spravedlnost nenechá chladnou a skupinu Šinbunši začne vyšetřovat policie pro kyberzločiny. Proti němu stojí elitní vyšetřovatelka Jošino Erika, kterou ztvárnila Toda Erika.

Ukázku naleznete zde. Blogger mi ji opět odmítá nahrát. Dále hrají Suzuki Rjóhei, Hamada Gaku, Arakawa Jošijoši a další.

25. prosince byla vydána ukázka na film Wasurenai to čikatta boku ga ita režírovaný Horie Keiem. Takaši (Murakami Nidžiró) se zakouká do spolužačky Azusy (Hajami Akari). Jenomže to má háček. Jednoho dne se Azusa Takašimu přizná, že všichni, kdo ji znají, na ni eventuálně zapomenou. Rodina, přátelé, učitelé a za chvíli i on. Takaši tomu zprvu nevěří, ale po čase si začne uvědomovat, že zapomíná na určité věci, které se udály, když byl s Azusou. Brzy si začne všechno zapisovat, natáčet a fotit, aby na Azusu nezapomněl.

Dále hrají: Nišikawa Jošikazu, Ósawa Hikaru, Watanabe Jútaró, Čihari, Mickey Curtis a další.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat