11. 10. 2014

Kamisama no iu tóri a nová ukázka

V předcházejících týdnech (ne-li měsících) vyšlo několik ukázek k filmu Miike Takašiho Kamisama no iu tóri aka Tak pravila božstva. Dnes filmová společnost Tóhó vypustila do světa ukázku novou, minutu a půl dlouhou. Premiéra je plánovaná na 15. listopadu.

Příběh je založený na manze od Kanešira Munejukiho a Fudžimury Akedžiho. Student druhého ročníku střední školy Takahata Šun si žije poklidným středoškolským životem do té doby, než jednoho dne ve třídě objeví panenka Daruma a nutí všechny přítomné studenty, aby se účastnili dětské hry na způsob Cukr, káva, limonáda. Jenomže ten, koho uvidí, že se pohnul, zemře. Šun absolutně netuší, kdo za tím stojí, a tak mu nezbývá nic jiného, než jen pořád vyhrávat a udržovat tak na živu nejen sebe, ale i svou kamarádku z dětství Ičiku. Nikdo z toho nadšený není, tedy až na jejich spolužáka Takerua, který vypadá, že si smrt svých spolužáků užívá.

V hlavních rolích: Fukuši Sóta jako Takahata Šun, Jamazaki Hirona jako Akimoto Ičika a Kamiki Rjúnosuke jako Amaja Takeru.
Dále hrají: Sometani Šóta, Júki Mio, Ómori Nao, Lily Franky, hlasy hračkám propůjčili například Maeda Acuko nebo Jamazaki Cutomu.


Žádné komentáře:

Okomentovat