7. 9. 2014

Ukázky ke dvou romantikám, které nás čekají

Už je to sice delší dobu, co obě dvě ukázky vyšly, ale jako správný rychlík vám je přináším až teď. Začneme přesně v tom pořadím, ve kterém vyšly. Oba dva filmy jsou live action (málem jsem napsala love action :-D).

Kinkjori ren-ai režíruje Kumazawa Naoto a autorkou předlohy je Mikimoto Rin. Film by měl jít do kin 11. října 2014. V současné chvíli běží na japonských obrazovkách seriál, který se zabývá Harukovým mládím a dobou, kdy byl na střední škole.

Sakurai Haruka je mladý sebevědomý učitel angličtiny na poloviční úvazek a všechny jeho studentky na něm mohou oči nechat. Jednoho dne po jistém incidentu pozve nadějnou studentku Kururugi Juniu do sborovny, aby s ní něco probral. Po soukromých lekcích, které Juni od Sakuraie dostane, mu začne pomalu propadat. A co pan učitel?

V hlavních rolích: Jamašita Tomohisa jako Sakurai Haruka, Komacu Nana jako Kururugu Juni
Ve vedlejších rolích: Jamamoto Mizuki, Arai Hirofumi, Kotaki Nozomu, Mizukawa Asami, Sano Kazuma, Furuhata Seika a další.

A protože blogger je líný a za žádnou cenu se mu nechce vyhledat video na YT, které tam očividně je, zde je ukázka.

Druhým filmem, ke kterému vám chci ukázat trailer, je Clover. Režíruje ho Furusawa Takeši a je natočený podle mangy od Čiji Toriko. Do kin by měl přijít 1. listopadu 2014.

Suzuki Saja je mladá slečna pro všechno pracující v kanceláři, která když přijde na lásku, tak je naprosto neschopná, protože z hlavy ještě nedostala tu první. Každý den dostává vynadáno od extrémně přísného nadřízeného Cugeho Susumua. Ale ten ji jednoho dne překvapí otázkou, zda by si s ním nechtěla vyjít. Ačkoliv ti dva spolu začnou randit, nic nenasvědčuje tomu, že by se Cugeho chování vůči Saje nějak mělo změnit.

V hlavních rolích: Takei Emi jako Suzuki Saja, Ókura Tadajoši jako Cuge Susumu (ti dva spolu již hráli v seriálu Otenki onésan).
Ve vedlejších rolích: Nagajama Kento, Nacuna, Kamidži Júsuke, Mizusawa Erena, Micura Jasuko, Naitó Risa, Šibata Rie a další.



Který film vás zaujal více?

Žádné komentáře:

Okomentovat