7. 9. 2014

2013 I FILMOGRAPHY

Sice už je to starší záležitost, pomalu by si to zasloužilo rok 2014, ale přece jen je to v podstatě stále aktuální – film, které tam jsou, se k nám pomalu dostávají ještě teď. Navíc je to moc pěkně sestříhané a opravdu je tam toho mraky. Kolik jste z toho viděli? Nebo alespoň poznali z čeho to je?


8 komentářů:

  1. Opravdu pěkné, poznala jsem určitě většinu. Ostatně jsem sem tam něco z toho překládala.
    Sonmi

    OdpovědětVymazat
  2. To potěší, co? ;-)
    A co máš na plánu dál po Šinigami-kun?

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím si nejsem úplně jistá, nějaký tip?

    OdpovědětVymazat
  4. A co bys ráda? Komedii, drama nebo krimi? Starší – novější?

    Z těch novějších je určitě zajímavé Bitter Blood. Z těch starších mě zaujalo Hataraki Man, takže pokud bys to přeložila, určitě bych koukala s tebou. No a jinak z mých snů, co by se mi líbilo přeložené, je Yankee bokou ni kaeru. Takže za mě doporučuji jeden z těchto tří. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pomýšlela jsem na Tsukahara Bokuden, dokonce i na Bitter Blood, stahuje se mi Hataraki Man. Jeden z nich to bude. MOZU pořád s dalšími titulky stagnuje a až se podívám na Gou Himetachi no Sengoku, rozhodnu se, co s tím. Po Taira no Kiyomori bych sáhla okamžitě, ale bohužel z odposlechu to nezvládnu. Děkuju za tipy, hezký den.
    S

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, chce se ti do historických seriálů? Páni, jestli se do nějakého z nich pustíš, tak máš můj obdiv. Mě docela zaujal ten, co se teď vysílá, Gunši Gunbee, ale asi bych se do toho nepustila. A docela jsi mě překvapila – Taira no Kiyomori nemá titulky? :-O
    Každopádně překladu zdar! Pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  7. Chce.
    Titulky k Taira no Kiyomori skončily na D-Addicts pátým dílem za smutných událostí, ale zjistila jsem, že to překládají Rusové, momentálně jsou u devátého dílu, takže běh na dlouhou trať. Pokud s tím neseknou, začnu až budou zhruba v polovině.
    Příjemný pršlavý den, jako stvořený k překládání.
    S

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jestli se do toho pustíš, určitě máš ve mně prvního diváka. Tak snad s tím neseknout, to by byla škoda, jsem docela na příběh Kijomoriho zvědavá.
    A přesně tak, celý den jsem seděla nad překlady. :-)

    OdpovědětVymazat