12. 2. 2022

Přeložila jsem film Asada-ke

Asada Masaši je fotograf. Na školní projekt si vymyslel, že znovu vyfotí rodinné momentky. To se jeho rodině zalíbilo, a tak začali fotit spoustu zábavných fotek, například že si jeho otec splnil sen být hasičem. Po čase se rozhodne jezdit po Japonsku fotit zajímavé a zábavné rodinné portréty. Takhle se dostává i do prefektury Iwate, kterou posléze v roce 2011 zasáhne velké zemětřesení a cunami. Masaši se poté události vrací na místo činu, seznamuje se s Ono Jósukem a společně se snaží obnovovat ztracené fotografie katastrofou zasažených rodin. Založeno na skutečném příběhu.

Odkaz na databáze: CSFD, IMDB, MyDramaList.

Titulky ke stažení na titulky nebo na subscene

Odkazy ke stažení k nalezení na discordu Asijské filmy a seriály a vše kolem nebo hledejte přes releasy, které jsou uvedené na stránkách s titulky. 

Seznam všech mých přeložených věcí můžete najít zde na blogu, na MyDramaList nebo si proklikněte na můj profil na titulkách či na subscene, případně na konci profilu na CSFD.

 Video: https://uloz.to/file/R2tjgJs4gC5C/the-asadas-2020-1080p-bluray-dts-x264-nsbc-mkv#!ZGR4AwR2Z2H3ZTVkAGZ2MQDjAmyxLxZ1D2pgATkmJzyunQWvZt==

Žádné komentáře:

Okomentovat