25. 2. 2016

Warner Brothers zveřejnilo fotografii ústředních herců Death Note 2016 v kostýmech

Na oficiálních stránkách filmu Death Note 2016 bylo představeno hlavní obsazení. Death Note 2016 navazuje na hrané filmy z roku 2006, ve kterých v hlavních rolích byli herci Fudžiwara Tacuja a Macujama Ken-iči. Bylo také uveřejněno, že nový film půjde do kin na podzim tohoto roku pod distribucí společnosti Warner Bros.

V hlavních rolích se představí Ikemacu Sósuke jako Rjúzaki, nástupce L a světově proslulý detektiv, Higašide Masahiro jako Mišima Cukuru, vyšetřovatel, který nahání Zápisníky smrti, a Suda Masaki jako Šion Júgi, kybernetický terorista uctívající Kiru.

Film režíruje Sató Šinsuke (GANTZ, Tošokan sensó) a má se stát „zakázaným pokračováním“. Natáčení bude probíhat i v zahraničních lokacích. V novém příběhu se informační společnost na vysoké úrovni trápí kybernetickými útoky. Vypuká válka o šest Zápisníků smrti, které se nacházejí na různých místech na Zemi. Zásadní pro tento film je pravidlo Zápisníku smrti, které říká, že se na Zemi může zároveň nacházet až šest Zápisníků smrti. S tím je spojen i limitovaný počet Smrtonošů, který nepřesahuje počet Zápisníků. Toto pravidlo sice existuje v manga předloze, ale prozatím se s ním ani v jedné z hraných verzí nepracovalo.

Dále bylo také oznámeno, že do filmu byla obsazena bývalá členka skupiny AKB48 Kawaei Rina. Ta má ztvárnit Aoi Sakuru, dívku, jež má jeden ze šesti Zápisníků nacházejících se na Zemi. Je popisována jako nejhorší vlastník Zápisníku páchající několik vražd zároveň a má být úplným opakem Lighta.


Žádné komentáře:

Okomentovat