31. 3. 2015

Japonsko-korejský seriál s Ueno Džuri a T.O.P.em

V posledních pár letech stoupá spolupráce Japonska a Jižní Korei na poli popkultury, a tak vznik nového seriálu, do kterého byli v hlavních rolích obsazeni právě představitelé obou států, vlastně ani není takovým překvapením. 31. března bylo veřejnosti odhaleno, že korejská společnost CJ E&M a japonská Amuse INC se budou spolupodílet na produkci televizního seriálu, který by měl uspokojit všechny fanoušky po celém světě. Již bylo potvrzeno, že se v hlavních rolích objeví T.O.P. a Ueno Džuri.

Název seriálu ještě nebyl stanoven, ale již bylo zběžně nastíněno, o čem seriál bude – Korejec Woo Hyun a Japonka Haruka byli oba dva ponecháni svému osudu se zlomeným srdcem, když je opustily jejich první lásky. Nyní se rozhodli, že si najdou nový důvod proč žít, novou lásku.

Lee Seung Hoon z CJ E&M, který má na starosti celý projekt, řekl: „Přípravy trvaly celý rok, a tak jsem rád, že jsme konečně ve fázi produkce. Už od začátku, když se seriál začal plánovat, jsme v hlavních rolích viděli právě T.O.P.a a Ueno Džuri. Proto jsme rádi, že se nám nakonec podařilo spolupracovat s velkými hvězdami z obou zemí. Díky tomu se nám určitě podaří vytvořit projekt, který se bude líbit mnoha lidem.

Cílem celého projektu je možnost vysílání skrze všechna možná zařízení a začít by mělo v druhé polovině roku 2015.

Žádné komentáře:

Okomentovat