9. 12. 2014

Co byste rádi?

Než přistoupím k samotném obsahu článku, nejprve bych se chtěla omluvit za delší „ticho po pěšině“; byla jsem nemocná a pak mě dohnala škola a seminární práce.

Tak nějak jsem přemýšlela, jaké články bych měla psát. Nápadů mám přehršel, ale bohužel jsem líná (a také trochu nemotivovaná) je napsat, a proto jsem se rozhodla, že bude nejlepší se zeptat vás, čtenářů, co by vás zajímalo, jaké články byste tu uvítali? Jasně, můžu si to psát jen pro sebe a co chci, ale raději bych byla, kdybych psala o něčem, co vás zajímá, a případně byla i nějaká ta odezva.

Do této doby jsem psala novinky v japonském šoubyznysu, postovala nové ukázky na filmy, případně informovala o tom, co a kdo točí nebo bude. Mám víc? Zajímalo by vás něco konkrétnějšího? O čem byste chtěli být informovaní? Občas také napíšu nějaký chytrý kec o něčem, co se týká Japonska (náboženství, kultura, literatura apod.). Platí zde stejná otázka – chcete se o něčem víc dozvědět? Cokoliv, každý podmět je dobrý. Nebo byste raději více prvních dojmů či recenzí? Případně doporučení na co koukat, třeba typu TOP XY? Třeba by vás zajímalo, co se u nás překládá, jaké filmy/seriály vychází, kde je seženete? I tom by se dalo psát. Případně nějaké zajímavosti o hercích a herečkách? Nebo byste chtěli přeložit nějakou japonskou písničku z nějakého seriálu, co jste viděli? Cokoliv by vás zaujalo, dejte vědět. Pokud se ničeho nedočkám, prostě si dál pojedu to své, ale vězte, že kdykoliv se můžete ozvat a o cokoliv požádat. Tedy až na japonskou hudbu, v té se vůbec nevyznám.

2 komentáře:

  1. Pro mě jsou třeba nejzajímavější tipy na filmy/seriály - tedy recenze, info o chystaných projektech a TOPky.
    Ale budu ráda průběžně číst i další tvoje články. Hodně zdaru s psaním! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc za reakci! :-) Aspoň nějaká. :-D Ale i tak alespoň vím, že to, co mě baví psát asi nejvíc, sem někdo chodí číst. ;-)

    OdpovědětVymazat