3. 10. 2014

Nová videa k druhé sérii Itazura na kiss

V rámci několika dnů až týdnů vyšlo několik promo videí k druhé sérii Itazura na kiss. Druhá série navazuje přesně tam, kde první končí – Kotoko a Naoki jsou svoji a přijeli z líbánek z Okinawy. Navíc Kotoko čeká spousta trápení, neboť si změní obor na vysoké škole a bude se snažit stát vystudovanou sestřičkou, aby mohla pomáhat Naokimu, jakožto budoucímu panu doktorovi. Ovšem s její hlavou... povede se jí to? A co Kiník, co bude s ním?!

2. série začne vycházet od 24. listopadu každé pondělí. 12. září vyšel speciál, ve kterém se diváci dozvěděli, jak se Kotoko a Naoki dařilo na líbánkách na Okinawě.
Zároveň také bylo oznámeno herecké obsazení (viz obrázek, popis následuje). Irie Naokiho a Irie Kotoko opět hrají Furukawa Júki a Miki Honoka. Kotočina tatínka hraje Tanaka Jódži a Naokiho rodiče Imoaraizaka Kakaričó a Nišimura Tomomi. Naokiho mladšího bratra hraje opět Aizawa Júga, jeho starší verzi si ovšem vezme na starost Mijagi Jošiaki. Dívku, která je do něj zamilovaná, zahraje Macuura Aju a její starší verzi ztvární Ono Karin. Zaměstnance v restauraci Aihara Ikezawu Kinnosukeho a Odaharu hrají Jamada Júki a Tanaka Sógen
Zaměstnance Univerzitní tónanské nemocnice hlavní sestru Hosoi, vedoucí Aomizu, doktora Nišigakiho a doktora Daidžamoriho hrají Hirata Acuko, Arai Ajumi, Kimisawa Júki a Nakatani Rjú
A poslední žlutooranžový oddíl jsou studenti Tónanské vysoké školy. Christine Robbins, výměnnou studentkou zamilovanou do Kiníka, hraje Nakai Noemi. Zdravotního bratra Kamogariho Keitu, který se zakouká do Kotoko, hraje Horii Arata. Tenisového blázna Sudu opět hraje Kadži Masaki a jeho objekt lásky Macumoto Júko opět ztvární Mori Kanna. Zbylé studenty hrají Takenouči Toši, Suzuki Mirai, Itó Risako a Kawakami Julia. Nejlepší Kotočiny kamarádky opět ztvární Fudžimoto Nanami a Jamaja Kasumi.

Příběh je založený na manze od Tady Kaoru, který ji bohužel nestihla dokončit. Na scénáři se podíleli Arai Júka, Imanara Takajuki a Koga Fumie. Režie se ujali Konaka Kazuja, Ninomija Takaši a Macumoto XY (je to tento znak 壇, který lze číst několika způsoby a já fakt nenašla, který je ten správný). O ústřední píseň se postarala Cyntia písní s názvem 「KISS KISS KISS 」. Hudbu má na starosti YOSHIZUMI.

A nyní již ke slibovaným videím. Nejprve tu máme, jak Kotoko a Naoki vyrazili na rande do Tokia za zvuků ústřední písně.

Poté vyšlo minutové video, když se ohlašovalo, kdy se začne druhá série vysílat. Můžeme v něm nahlédnout do novomanželského života manželů Irieových, podezření na těhotenství a Kotočiny začátky ve škole, kdy se rozhodla, že se stane sestřičkou.

A poslední nejdelší video se nejprve soustředí na představení Kamogariho Keity, díky kterému i Irie Naoki dostane důvod k žárlení (a nebo ne?!). Následují scény s Kiníkem, který se Naokimu směje, že žárlí, a zároveň se dozvídáme, že dostane svůj prostor pro svůj šťastný konec (a nebo ne?!). A pak dostává prostor hlavní hrdina Naoki. A tak se nám představí tři nejdůležitější mužské postavy.

Co na to říkáte? Těšíte se na konec listopadu?

Žádné komentáře:

Okomentovat