14. 5. 2014

Novinky ve světě filmu – potěšilo

Je krátké zprávy, aby to tu během mého „zkouškového pekla“ neumřelo.

Je to už pár dní, co bylo oznámeno, že vznikne hraný film založený na sérii Bakuman. V hlavních rolí se objeví Sató Takeru a Kamiki Rjúnosuke. Ti dva se již znají z natáčení pokračování Ruróni Kenšina. Film by měl do kin přijít někdy během příštího roku. Čekání si můžete zkrátit buď přečtením mangy (napsali a nakreslili ji tvůrci Death Noteu), anebo si pustit anime zpracování, které má tři řady. Za sebe rozhodně můžu říct, že to za to stojí.

Další krátkou zprávou je oznámení obsazení Mikasy a Rivailleho v hraném zpracování mangy Šingeki no kjodžin (která u nás začne vycházet pod hlavičkou vydavatelství Crew). Již je nějakou dobu známé, že hlavní roli Eren Jaegera uvidíme Miuru Harumu, ale 13. května bylo v Japonsku oznámeno, že se k němu přidá Horikita Maki a Macuda Šóta.

Poslední novinkou je filmové i seriálové zpracování mangy Nobunaga Concerto. Jedná se příběh, kde se někdo ze současnosti dostane do minulosti, konkrétně do období válčících knížectví, kde se potká s prvním sjednotitelem Japonska Odou Nobunagou, který čirou náhodou vypadá jako on. A cestovatele časem (a vlastně i Odu Nobunagu) si nezahraje nikdo jiný než skvělý a poslední dobou všude obsazovaný Oguri Šun. Pokud by vás hraná verze nezajímala (čeká nás seriál i film), nezoufejte, letos bude zároveň vycházet i anime, kde hlavního hrdinu bude dabovat Kadži Júki (v Noragami daboval Jukineho, v Šingeki no kjodžin Erena a vůbec je teď v Japonsku hrozně populární).

Žádné komentáře:

Okomentovat