22. 4. 2014

Miminka v šoubyznysu za poslední 4 měsíce

I herci jsou lidé a jako takoví se prostě množí. :-D Takže kdo oslavoval šťastnou událost?

27. ledna se herci Kawamurowy Júsukemu narodilo druhé dítě v Saitamské nemocnici. Narodil se mu zdravý chlapeček. Na svém blogu se Kawamura vyjádřil: „Vždycky jsem chtěl kluka, takže jsem velmi šťastný!

7. února se narodilo druhé dítě herečce Kató Rose a fotbalistovi Macuiovi Daisukemu. Na svých stránkách se Macui vyjádřil takto: „Náš druhý syn přišel na tento svět. Jsem rád, že syn i matka jsou zdraví. Jako manželé se budeme i nadále podporovat, pomáhat si a snažit se udělat naši rodinu co nejšťastnější.

Macui a Kató se poznali na podzim roku 2010 a randit spolu začala následující rok. O půl roku později registrovali své manželství a v prosinci přivítali prvního potomka.

4. dubna porodila Júki Maomi zdravou holčičku. Její agentura oznámila: „Ačkoliv to byl trošku předčasný porod, obě dvě jsou v pořádku. Záleží na fyzické kondici, ale tak za tři čtyři měsíce by se Maomi měla vrátit zpět do práce.

Júki se vyjádřila, že když poprvé držela svou holčičku v náručí, nemohla se ubránit slzám dojetí, jak moc byla šťastná a jak moc se do malé zamilovala.

18. dubna se narodilo druhé dítě hercům Odagiri Džóovi a Kašii Jú. Agentura se omluvila, že nepodá žádné další informace, ale ujistila fanoušky, že Kašii se vrátí do práce hned, jak jí to zdraví dovolí.

Odagiri a Kašii se vzali 16. únoru roku 2008, což je i datum jejich narozenin. V únoru 2011 se jim narodil první syn a v říjnu minulého roku bylo oznámeno, že Kašii musí skončit na natáčení seriálu Kurokoši kvůli nevolnostem, které byly nad míru snesení.

A nakonec bylo nedávno oznámeno, že člen skupiny L'Arc-en-Ciel Tecuja se stane otcem! Jeho žena Sakai Ajana je v šestém měsíci těhotenství.

Na svých stránkách Sakai prozradila, že se v létě stane matkou. „Konečně jsme byli požehnáni vymodleným dítětem. Je to pro mě poprvé, takže jsem velmi nesvá, ale i tak si užívám každý den, kdy se naše dítě s vervou hýbe v mém břiše.“ Tecuja a Sakai se vzali v roce 2007.

Zdroje: sanspo, oricon, natalie

Žádné komentáře:

Okomentovat