23. 3. 2017

Dnes!

Za pár hodin už budu sedět v letadle směr Dubaj, kde budu přesedat na letadlo směr Ósaka. V Japonsku budu tři týdny. Až se vrátím, určitě popíšu, co jsem všechno zažila a viděla. V téhle chvíli máme všichni sbaleno a z různých částí republiky míříme na Ruzyni. Někteří tedy ne, protože jsou pražští a nemusejí vstávat brzy ráno, aby všechno stihli... :-P 

Co já považuji za to nejdůležitější, co si vzít s sebou je: voucher na railpass, cestovní pas, jeny, adresy ubytování a cestovní pojištění. Zbytek se dá snadno dokoupit v Japonsku. (Takže kdyby nám ztratili cestou kufry, nemá smysl panikařit.)

Kromě těchto důležitých věcí si s sebou do letadla beru i knihu na čtení, propisky a cestovní deníček, abych si mohla hned zapisovat zajímavosti a za ty tři týdny je nezapomněla a mohla se o ně s vámi podělit. ;-)

Budu zpátky na Velikonoce, tak si to tu užijte, koukejte se na všechny možný filmy a seriály a užívejte si začínající jaro (i když jak tak koukám z okna, vypadá to spíš na začínající zimu :-D).

Mějte se fanfárově!

P.S.: Jediné, čeho lituji, je fakt, že odlétám těsně před koncem seriálové sezóny. Teď místo pár dní budu muset čekat tři týdny na poslední díly... :-D

1 komentář:

  1. Terko přeji jen ty nejúžasnější zážitky a doufám, že sem, nebo na Aki dáš co nejvíc fotek z výpravy.

    OdpovědětVymazat