19. 4. 2015

Jokokuhan: The Pain – nový seriál na WOWOW

Bylo ohlášeno, že od 7. června do 6. července každou neděli od 10 hodin večer se bude vysílat seriál Jokokuhan: The Pain na televizní stanici WOWOW. Seriál navazuje na film s Ikutou Tómou Jokokuhan, který má premiéru den předtím, tedy 6. června. Film je založený na manze od Cucuie Tecuji, který pro seriál napsal originální příběh.

Ikuta Tóma hraje muže se jménem Gates, který schovává obličej pod maskou z novin a vede organizaci nazvanou Šinbunši. Tato skupina nahrává na Youtube videa, ve kterých upozorňuje na zločiny, které se ještě nestaly. To spravedlnost nenechá chladnou a skupinu Šinbunši začne vyšetřovat policie pro kyberzločiny.

V seriálu ovšem hlavní postavou bude soudce, který má po většinu času na hlavě masku, a ztvární ho herec Higašijama Norijuki. Děj seriálu se odehrává rok po událostech ve filmu, kdy se další skupinka snaží zopakovat to, co dělala Šinbunši, a imitují soudní proces, ve kterém odhalí skrytou pravdu. Toda Erika, která hrála ve filmu inspektorku Jošino Eriku, se objeví i v seriálu. Natáčení je již dokončeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat