12. 3. 2015

Uniformy a první ukázka z filmu Heroin šikkaku

11. března byly zveřejněny první obrázky z filmu Heroin šikkaku, na kterých si můžeme prohlédnout, jak budou stylizované školní uniformy. Jamazaki Kento, Kiritani Mirei i Sakaguči Kentaró vypadají v uniformách dobře, ačkoliv jim už bylo dvacet let. Kiritani se reportérům svěřila, že se částečně cítí zahanbeně a částečně šťastně, když v jejím věku (25) nosí školní uniformu.

Herion šikkaku je film založený na populární manze od Kody Tomoko, jedná se tedy o další live action. Na režisérkou židli usedl Hanabusa Cutomu (Sadako 3D, Kókó debut) a na scénáři pracovala Jošida Erika, která prozatím napsala jen jeden televizní film.

Macuzaki Hatori je středoškolačka zamilovaná do svého kamaráda z dětství Terasaki Rity. Hatori stále věří a sní o tom, jak si ji Rita vybere za „hrdinku“, jenomže ten začne randit s Adači Miho. Ale aby příběh nebyl jen o utrápené jednostranné lásce Hatori, nejoblíbenější chlapec na škole, Hiromicu Kósuke, se začne zajímat právě o ni.

V roli Macuzaki Hatori uvidíme Kiritani Mirei, jako Terasakiho Ritu zase Jamazakiho Kentu a jako Hiromicu Kósuke se nám představí Sakaguči Kentaró. 11. března také bylo oznámeno, koho se nám poštěstí vidět ve vedlejších rolích. Adači Miho ztvární Wagacuma Miwako, kamarádku Hatori a Rity Nakadžimu Kjóko zahraje Fukuda Ajano, bývalou přítelkyni Kósukeho uvidíme v podání Takahaši Maryjun, matku Rity ztvární Hamada Mari a chlápka, který prodává ve školní kantýně, si vzal na triko Takeuči Riki.


O něco později společnost Warner Bros vydala první ukázku z filmu:

Žádné komentáře:

Okomentovat