26. 3. 2015

Tříminutová ukázka k seriálu Sató Takerua Tennó no rjóriban

23. března Sató Takeru nahrál na twitter účet seriálu tříminutovou ukázku, která nám ho představí jako Akijamu Acuzóa, muže, který se ve 26 letech stal kuchařem samotného císaře.

Aby se připravil na roli, od srpna 2014 docházel Takeru na lekce vaření. Kvůli roli si také nechal ostříhat vlasy na velmi krátko (jak můžete vidět v ukázce). Natáčení začalo uprostřed prosince 2014 a natáčelo se dokonce i v Paříži ve Francii (viz obr). Příběh je založený na knize Tennó no rjóriban od Sugimoriho Hisahideho, jehož hlavní postava (tedy v seriálu Sató Takeru) je založena na životě skutečného člověka, Akijamy Tokuzóa (1888-1974).

Akijama Acuzó je mladý muž žijící na venkově. Jednoho dne ochutná řízek a díky tomu se rozhodne, že se chce stát kuchařem specializovaným na západní jídlo. Nejprve se jde vzdělávat do Tokia, ale posléze odchází až do Paříže, aby se zde naučil pravému kulinářskému umění. Překoná diskriminaci a předsudky a stává se šéfkuchařem v hotelu Ritz. Ale touto metou to nekončí, protože po návratu do Japonska se stává kuchařem samotného císaře!

Hrají: Sató Takeru, Kuroki Haru, Kiritani Kenta, Emoto Tasuku, Takaoka Saki, Ašina Sei, Išibaši Anna, Itó Hideaki, Sugimoto Tetta, Kobajaši Kaoru a další.


Žádné komentáře:

Okomentovat