18. 2. 2015

Vyšla ukázka k filmu Nónai Poison Berry

Filmová společnost Tóhó nedávno vydala minutu a půl dlouhou ukázku k filmu Nónai Poison Berry, který má jít do japonských kin 9. května 2015. Režie filmu natočeného podle stejnojmenné mangy od Mizuširo Setony se ujal Sató Júiči (Strawberry Night, Kazoku Game). Ten má na kontě spíše tvorbu pro televizi než pro stříbrné plátno, ale v roce 2007 natočil film Kisaragi, jehož koncept je z části podobný tomu, co budeme moci vidět v Nónai Poison Berry, a proto si myslím, že odvede dobrou práci.

Ičiko je třicetiletá nezaměstnaná žena, která v baru potkává Rjóičiho. I když se jedná o mladého hocha, pořád na něj musí myslet – až tak ji okouzlil. Mezitím v jejím mozku vládne pět různých postav: Jošida, Išibaši, Ikeda, Hatoko a Kiši. Jejich schůzky o tom, jak by se situace měla dál vyvíjet, jak by se Ičiko měla zachovat, jsou velmi vášnivé. Jošida předsedá jako hlava porady, Išibaši je zase ve všem optimistický, na rozdíl od Ikedy, která je neuvěřitelná pesimistka. Hatoko si chce zase užívat „právě teď a tady“, kdežto Kiši se stále obrací do minulosti. Jak takový sněm bude ovlivňovat rozhodnutí Ičiko? Nemluvě o tom, že jí vyzná lásku dobře situovaný Oči…

Hrají: Maki Jóko jako Sakurai Ičiko, Furukawa Júki jako Saotome Rjóiči, Nišidžima Hidetoši jako Jošida, Songha jako Oči, Kamiki Rjúnosuke jako Išibaši, Jošida Jó jako Ikeda, Sakurada Hijori jako Hatoko a Asano Kazujuki jako Kiši.

S takovým obsazením se nelze na film netěšit!


Žádné komentáře:

Okomentovat