13. 12. 2014

Ukázky k Strobe Edge, Nónai Poison Berry a Otoko no iššó

Studio Tóhó vydalo 99 vteřinovou ukázku k filmu Hiroki Rjúičiho Strobe Edge, ve které jsou stejné scény, jaké obsahuje i předloha k filmu, stejnojmenná manga od Sakisaki Io. Do japonských kin by film měl přijít 14. března 2015. V hlavních rolích Fukuši Sóta (Enošima Prizm, Umi no ue no šinrjódžo), Kasumi Arimura (Šicuren Chocolatier, Džoší zu), Jamada Júki (Itazura na kiss, Hot Road), Sató Arisa a další.


Studio Tóhó se neflákalo a vydalo další ukázku, tentokrát k filmu Satóa Júičiho Nónai Poison Berry. Opět je založený na stejnojmenné manze od Mizuširy Setony a je o třicetileté Sakurai Sačiko (Maki Jóko), která začne panikařit, když narazí na mladíka Saotome Rjóičiho (Furukawa Júki). Sačiko má ve své hlavě sněm rádců a podle jejich rad se poté chová a díky tomu dochází k vtipným situacím. Dále hrají Kamiki Rjúnosuke, Nišidžima Hidetoši, Jošida Jó, Sakurada Hijori, Asano Kazujuki, Songha a další (úžasné obsazení!). Film by měl mít premiéru 9. května 2015.


Režisér Hiroki Rjúiči má šťastný měsíc, protože kromě ukázky k filmu Strobe Edge mu vyšla i další ukázka k filmu Otoko no iššó. Opět se jedná film o založený na stejnojmenné manze od Niši Keiko a do kin by měl jít 14. února 2015. V hlavních rolích Eikura Nana, Tojokawa Ecuši, Mukai Osamu, Andó Sakura a další.



Vypadá to, že nás čeká spousta romantiky. Zaujal vás nějaký film? Já, abych se přiznala, chci vidět všechny!

Žádné komentáře:

Okomentovat