10. 11. 2014

Kdo s kým randí?

6. listopadu bylo v časopisu Džosei Seven otištěno, že Daitó Šunsuke (28) a Mizukawa Asami (31) spolu randí. Oba dva patří ke stejné agentuře a prvně byli nachytáni, jak se drží za ruce 30. října na Ginze poté, co Mizukawa měla po představení THE 39 STEPS v divadle. O tři dny později byli opět viděni spolu, jak šli do restaurace na vepřové. Zde strávili asi dvě hodiny sami a pak se odebrali do bytu Mizukawy, který se nachází 15 minut pěšky od restaurace. Do budovy vstoupili jinými vchody a vypadá to, že Daitó měl vlastní klíč. Podle jejich agentury ti dva spolu nic nemají, jen si jako kamarádi zašli na jídlo.

Kikuči Rinko (33) a Sometani Šóta (22) byli nachytáni na rande a jak se líbají na veřejnosti. Navíc bylo podle časopisu Džosei Seven zjištěno, že ti dva bydlejí spolu. Dále v článku bylo zmiňováno, že ti dva spolu byli v Sendai na Sendaiském festivalu pro krátkometrážní filmy, kam byl Sometani pozván jako režisér jednoho z promítaných filmů. Poté se společně vrátili do Tokia, kde byli přistiženi při intimních chvílích. 

Kikuči dříve byla spojována s amerických režisérem Spikem Jonzem (45), se kterým se prý po dvou a půl letech v roce 2012 rozešla. Vypadá to, že se Sometanim poznala díky společným přátelům. Když se novináři dotazovali Sometaniho agentury, co je na tom pravdy, odvětila, že je to jeho soukromá záležitost, takže je to všechno na něm, aby si to vyřešil.

Žádné komentáře:

Okomentovat