11. 10. 2014

Další účinkující v Bakumanovi

Kudó, Jamada, Franky
Společnost Tóhó vydala prohlášení, ve kterém oznámila další účinkující, jenž se objeví po boku Kamiki Rjúnosukeho, Sató Takerua a Komacu Nany ve filmu Bakuman. Jedná se o Kudóa Kankuróa, Jamadu Takajukiho, Lily Frankyho, Kiritani Kentu, Araie Hirofumiho a Minagawu Sarutokiho.

Kiritani, Arai, Minagawa
Film je založený na manze od Óby Cugumiho a Obaty Takešiho (jejich předchozí společné dílo je Death Note). Scénář psal a film režíroval Óne Hitoši. Premiéra je plánovala někdy na rok 2015.

Maširó měl strýčka, který kreslil mangu a miloval to tak, že se upracoval k smrti. Nechce dopadnout jako on, kreslení ho sice baví, ale předpokládá, že až vystuduje, tak půjde pracovat do nějaké firmy a tím to hasne. Jenomže když zjistí, že jeho milovaná spolužačka Miho se chce stát hlasovou herečkou a když slíbí Maširóovi, že se vezmou, pokud si oba dva splní sen, vlije mu to žil novou krev a rozhodne se jako jeho strýc stát kreslířem mangy. Dá to dohromady se spolužákem Takagim, který má talent na tvorbu příběhů. Mohou se stát uznávanými tvůrci? Podaří se Miho stát hlasovou herečkou? A co je nejdůležitější, vezmou se Miho a Maširó?

Kiritani, Arai a Minagawa hrají rivaly Maširóa a Takagiho na poli mangy. Kudó ztvární Maširóova strýčka, který je jeho prvotní inspirací pro kresbu mangy. Jamada se stane editorem Hattorim Akirou, který rozpozná v klucích talent a pomůže jim ve světě mangy, a Franky si zahraje redakčního šéfa týdeníku Shonen Jump, který bude sledovat Maširóův a Takagiho pokrok.

Žádné komentáře:

Okomentovat