29. 7. 2014

Pokračování Itazura na Kiss

Na oficiálních stránkách televize Fudži pro seriál Itazura na kiss bylo oznámeno, že 12. září tohoto roku bude odvysílán tříhodinový speciál s názvem Itazura na kiss: Love in Okinawa. Speciál navazuje přímo na první sérii, která byla odvysílána v první polovině minulého roku. Celý seriál byl natočen podle nedokončené stejnojmenné mangy od Tady Kaoru a u speciálu tomu není jinak. V hlavních rolích se opět objeví Furukawa Júki jako Irie Naoki a Miki Honoka jako Aihara Kotoko.

Ve speciálu pojedeme s Júkim a Kotoko na jejich líbánky na Okinawu. Tam se novopeční manželé seznámí s dalšími novomanželi, které ztvární herec Okabe Nao a bývalá členka dívčí skupiny AKB48 Masuda Júka.

V Japonsku je velmi oblíbený tchajvanský seriál Fabulous Boys (jedná se o remake korejského seriálu You're Beautiful a i sami Japonci natočili remake s názvem Ikemen desu ne). Ve speciálu si střihnou cameo tři herci právě z toho seriálu – Evan Yo, Lele Cheng a Jacob. 

Píseň dívčí skupiny Cyntia KISS KISS KISS bude použita jako ústřední píseň pro speciál. Sám vdovec po autorce předlohy Tada Šigeru se postará o OST k speciálu.

Itazura na kiss sleduje životní příběh génia Irieho Naokiho a ne příliš intelektem obdařené Aihary Kotoko, bohužel příběh zůstal nedokončen, neboť autorka mangy zemřela při nehodě v roce 1999. Manga je ovšem tak oblíbená, že se do dnešních dnů prodalo víc jak 30 milionů výtisků. Příběh byl adaptován do hraného japonského seriálu již v roce 1996, v letech 2005-2007 se vysílala tchajvanská verze o dvou sériích, roku 2008 se příběh opět dostal na japonské obrazovky v podobě anime a roku 2010 vznikla korejská verze.

Ukázka obsahuje spoilery k první sérii
 

Žádné komentáře:

Okomentovat