6. 6. 2014

Tulák Kenšin a rekapitulační video

Na oficiální Youtube kanálu pro hrané filmy s Kenšinem se objevilo nové pětiminutové video, které shrnuje první film a předkládá i pár nových scén z filmů, které nás teprve čekají. Tulák Kenšin a požár v Kjótu má filmovou premiéru 1. srpna a Tulák Kenšin a konec legendy, tedy závěrečný třetí film, má premiéru 13. září. Natáčení obou filmů trvalo půl roku a bylo ukončeno 27. prosince minulého roku.

V pokračováních se opět setkáme se Sató Takeruem v roli Kenšina, Takei Emi jako Kamija Kaoru, Aoki Munetaka si zopakuje rváče Sagaru Sanosukeho, Aoi Jú jako Takani Megumi a v roli Saitóa Hadžime opět uvidíme Egučiho Jósukeho.

V nových rolích se objeví Cučija Tao jako Makimači Misao, zahloubaného, ale s katanou pomalu tančícího Setu Sódžiróa sloužícího Šišiovi si zahraje Kamiki Rjúnosuke, Šinomoriho Aoišiho uvidíme v podání Isejai Júnosukeho, Tanaka Min (který se chystá do Prahy) jako Kašizawaki Nendži (Okina). Role dvou reálně žijících státníků z období Meidži Ókuba Tošimičiho a Itóa Hirobumiho si zahrají Mijazawa Kazufumi a Ozawa Jukijoši. 25letá modelka Takahaši Maryjun si zahraje Komagatu Jumi.

Skupinu Džuppongata vedenou nepřítelem Kenšina Šišiem, kterého uvidíme v podání brilantního Fudžiwary Tacuji, ztvární Miura Rjósuke, Takitó Keniči, Marujama Tomomi, Murata Macu, Jašiki Hiroko, Hara Júja, Jamada Takao, Šimazu Kentaró a Jamaguči Kóta.


Filmy režíruje opět Ómoto Keiši, který se vrátil spolu s Sawataišim Kazuhirem, který se v prvním filmu staral o kostýmy a návrhy postav.

Žádné komentáře:

Okomentovat