7. 4. 2014

TOP 10 – nejoblíbenější seijú (muži)

20.-26. března 2014 probíhala anketa na téma „Jaké je vaše nejoblíbenější seijú?“ Dotazováni byli uživatelé stránky charapedia.jp a přidružené stránky na facebooku. Z celkového počtu 20 654 uživatelů (ke dni 31. března 2014) jich odpovědělo 2 126. Z toho mužů bylo 42,5 % a žen 57,5 %, náctiletých a dvacetiletých bylo 79,9 % a těm, co bylo třicet a více, bylo 22,1 %. A jakže to tedy dopadlo?

 10. místo – Suzumura Ken-iči 鈴村健一 (můžeme ho znát například z Mahó sensó jako Ida Kazumi, z Kuroko no Basuke jako Murasakibara Acuši, nebo z Gintamy jako Okita Sógo)

9. místo – Nakamura Júiči (můžeme ho znát například z Hamatora jako Ratio, z Fairy Tail jako Gray Fullbuster, nebo z Sekaiiči hacukoi jako Hatori Jošijuki)

8. místo – Šimono Hiro 下野紘 (můžeme ho znát například z Tonari no Seki-kun jako Seki Tošinari, z Nurarihjon no mago jako Kurómaru, nebo z Šingeki no kjodžin jako Conny Springer)

7. místo – Fukujama Džun 福山潤 (můžeme ho znát například z Stange+ jako Takumi, z Ao no Exorcist jako Okumura Jukio, nebo z Code Geass jako Lelouch Lamperouge)

6. místo – Mijano Mamoru 宮野真守 (můžeme ho znát například z Mekaku City Actors jako Konoha, z Free! jako Macuoka Rin, nebo z Skip Beat! jako Fuwa Šó)

5. místo – Ono Daisuke 小野大輔 (můžeme ho znát například z kamisama no Asobi jako Hades Aidoneus, z Suzumija Haruhi no júucu jako Koizumi Icuki, nebo z Kurošicudži jako Sebastian Michaelis)

4. místo – Sugita Tomokazu 杉田智和 (můžeme ho znát například z Soredemo sekai wa ucukušii jako Neil, z K jako Munataka Reiši, nebo z Gintamy jako Sakata Gintoki)

3. místo – Kadži Júki 梶裕貴 (můžeme ho znát například z Nisekoi jako Maiko Šú, z Accel World jako Arita Harujuki, nebo z Šingeki no kjodžin jako Eren Yaeger)

2. místo – Suzuki Tacuhisa 鈴木達央 (můžeme ho znát například z Gokukoku no Brynhildr jako Kurofuku, z Uta no Prince-sama: Maji Love 2000% jako Kurosaki Ranmaru, nebo z Tonari no kaibucu-kun jako Jošida Haru)

1. místo – Kamija Hiroši 神谷浩史 (můžeme ho znát například z Captain Earth jako Araši Teppei, z Brave 10 jako Unno Rokuró, nebo z Durarara!! jako Orihara Izaja)

Zdroj: prtimes.jp 

Žádné komentáře:

Okomentovat