13. 4. 2014

Tisková konference k seriálu Bitter Blood

9. dubna byla uspořádána televizí Fudži tisková konference k seriálu Bitter Blood. Té se zúčastnili Sató Takeru, Watabe Acuró, Kucuna Šiori, Minagawa Sarutoki, Fukikoši Micuru, Takahaši Kacumi, Tanaka Tecuši a Keidži (EXILE). Seriál se začne vysílat 15. dubna, kde Sató Takeru hraje nováčka u policie z Ginzy Saharu Nacukiho, kterému je za parťáka přidělen vlastní otec, se kterým ovšem nemá moc dobré vztahy. Toho hraje Watabe Acuró.

Když se Acuróa ptali, jaké to spolupracovat se Satóem, který je od 21 let mladší než on, odpověděl, že je to právě Sató, jenž navrhuje různé nápady, jak reagovat v té které scéně, takže je to velmi fajn s ním spolupracovat a opravdu mu připadá, jako by to byl jeho vlastní syn.

Sató, který má poprvé roli policisty, prozradil, že se toužil stát policistou, takže když mu roli nabídli, připadal si, jako by se mu tím vlastně splnil sen. Na druhou stranu Sató poznamenal, že naproti ostatním detektivním seriálům, které se vysílají tuto sezónu, se tu neřeší moc případů a když se zamyslí například nad šestou epizodou, tak se v ní vlastně nic moc nestalo. Spoluúčinkující Fukikoši zase vtipkoval, že i když jeho postava má být expertem ve sledování a vysledování lidí, tak v rámci devíti epizod, ke kterým je prozatím scénář, takovou scénu najdete jen jednou. K tomu se přidal i Tanaka s tím, že i když je o něm v seriálu prohlašováno, že je skvělým střelcem, zbraň prozatím nepoužil ani jednou.

Jak to tak vypadá, nakonec to nebude ani tak detektivní seriál, jako komedie, kde se sbližuje otec se synem. Co na to říkáte vy?

Zdroj: oricon.co.jp

2 komentáře:

  1. :D Přesně Japonci. Teď se na to těším ještě víc!

    OdpovědětVymazat
  2. Zato já se cítím trochu rozporuplně. Chtěla jsem to trochu akčnější, napětí a tak... ale ono asi nakonec bude jen ke konci (jako obvykle). :-D No co, kouknu a uvidím! Beztak se těším hlavně na Satóa.

    OdpovědětVymazat