3. 4. 2014

Miura Haruma v Šingeki no kjodžin

Populární herec Miura Haruma bude účinkovat v hraném filmovém zpracování mangy Šingeki no kjodžin od Isajamy Hadžimeho. Režii filmu má na starosti Higuči Šindži. Doposud ovšem nebylo oznámeno, kdo budou jeho herečtí kolegové. I když je příběh filmu zahalen tajemstvím, již je známo, kde se bude natáčet. Tvůrci chtějí využít atmosféru jednoho z neobydlených ostrovů prefektury Nagasaki, konkrétně ostrova Hašima, známého i pod názvem Gunkadžima (gunka = bitevní loď).

Pod dohledem autora předlohy Isajamy bude příběh filmu upraven a budou mu i přidány nové elementy, které se v manze nevyskytují, ale i tak příběh filmu stojí na základech, které vystavěla předloha. Na scénáři se podílejí Watanabe Júsuke (GANTZ) a filmový kritik Mačijama Tomohiro. Mimo jiné se začali shánět ti nejlepší v japonském filmovém průmyslu, aby se podíleli na vzniku filmu.

S natáčením se začne na začátku letošního léta a film by měl přijít do kin někdy během roku 2015.

Předloha v současnosti vychází v časopisu Bessacu šónen magazin a bylo prodáno více jak tři miliony výtisků mangy. Příběh se odehrává v post-apokalyptickém světě, kde je lidstvo téměř vyhubeno tajemnými obry, o kterých se nic pořádného neví. Lidstvo se ukrylo za vysoké zdi postavené ve třech kruzích. Přežívá a občas vyjíždí za brány, bojuje s obry a pokouší se o nich něco zjistit. Jenomže jednoho dne se prolomí první brána…

Zdroj: eiga.com

Žádné komentáře:

Okomentovat