17. 3. 2014

Ueno Džuri v novém seriálu Arisu no Toge

Ueno Džuri byla naposledy na televizních obrazovkách roku 2011, kdy měla hlavní roli v taiga seriálu Gó: himetači no sengoku. Nyní bude hrát lékařku Mizuno Asumi v universitní nemocnici, kde pracoval její otec. Ten ale v jejích 14 letech spáchal sebevraždu kvůli chybě, která se udála při chirurgickém zákroku. Nemocnice ovšem celou aféru zametla pod koberec, aby se vyhnula zodpovědnosti, a tak se Asumi chce pomstít všem, kteří s tím mají co s do činění. K tomu použije novou identitu.

Ueno je spíše známá pro veselé a živelné postavy, ale tentokrát je její nová postava tak vážná, že bude jen málo chvil, kdy se bude usmívat. Producent Takahaši Masanao prozradil, že vybral právě Ueno, aby se ukázal kontrast s její image a charakterem Asumi, a že se cítím nadšený z představy, kdy na obrazovce uvidí Uenoin chladný výraz. Samotná Ueno to komentovala slovy, že se velmi těší, až si zkusí nový žánr, a slibuje, že ze sebe vydá to nejlepší.

Seriál se začíná vysílat od 11. dubna. Vedle Ueno v seriálu vystupují Odagiri Džó, Kurijama Čiaki, Nakamura Baidžaku, Nakamura Aoi, Kunimura Džun a další.



Zdroj: sponichi.co.jp

Žádné komentáře:

Okomentovat